• 015 27 15 56

  • info@connectingskills.be

Nieuws

De kessy sleutel wordt niet herkend bij het uitlezen van het voertuig of bij de installatie van een update

Steeds meer voertuigen hebben de optie Kessy of Keyless Go, er zijn varianten met sleutels uit kunststof en er zijn sleutels met een mooie chrome behuizing. Wil je de wagen uitlezen of een update installeren van een stuurdoos dan ontstaan er met de chrome sleutels wel eens problemen. De auto herkent namelijk de sleutel niet, probeer deze onderaan tegen de stuurkolom te kleven of zelfs de plastiek behuizing van de stuurkolom te verwijderen voor een betere herkenning van de sleutel. tip van de technieker! heb je een probleem? vraag onze raad,

vervangen radar, update, radar, Abs, Stuurkolomelektronica en kalbratie radareenheid

Wekelijks kalibreren we radar en lidar sensoren, we voeren aanpassingen uit aan de lane assist functie, we kalibreren in onze werkplaats je 360° camera of je achteruit rij camera, vaak stellen we vast dat het niet enkel een kalibratie omvat maar meestal ook de aanpassing van software op diverse regelapparaten in jou voertuig, elke fabrikant heeft hier zowat zijn eigen manier om deze systemen te implementeren in jou voertuig. Heb je hulp nodig? let's connect!

European Bosch Certified CDR Analyst & Technician

Wanneer we kijken naar moderne voertuigen zien we vele nieuwe technieken en uitrustingen stilaan meer en meer standaard worden. We spreken hier vooral over de Adas systemen. Dit zijn de Advanced Driver Assistance Systems. De radar, de eventuele lidar, en alle mogelijkheden die hieraan gekoppeld zijn. City emergency braking, automatische cruise control, lane assist; park me functies. Geleidelijk zullen meer en meer van deze systemen en hun handelingen opgeslagen worden in de airbag control unit. Via onze tools en know how kunnen we deze ervoor jou makkelijk uithalen en een analyze opmaken. hulp nodig? Let's connect!

infotainment scherm 5F vervangen en aanleren

heb je een defect infotainment scherm? of een barst erin en je wil dit vervangen? na de vervanging lijkt de auto vele foutcodes te hebben en wil het scherm niet werken zoals het hoort? ook hierbij kunnen we je helpen, breng ons via de tool in je wagen en wij coderen het scherm vanop afstand, tevens voeren we basisafstelling uit en configureren de wagen online, nadien zal alles weer werken zoals het hoort, probleempje? Let's connect!

aanleren kessy sleutel vw passat 2016

een nieuwe sleutel? afstandsbediening of contactslot? In ons atelier helpen we je graag verder. We kunnen je bestelde onderdelen onmiddellijk aanleren, ook indien je de sleutels niet bij ons gekocht hebt maar elders kunnen we jou verder helpen. Breng de wagen en alle bestaande sleutels mee samen met de boorddocumenten en je identiteitskaart, en je bent snel weer de baan op! kunnen wel helpen? dan horen we het graag!

Battelsesteenweg 462
2800 Mechelen
BTW BE 0831 948 511
RPR Mechelen

Connecting Skills is een extra service van Brocken S. BVBA